Lapland Hotels on suomalainen hotelliketju, jonka 17 persoonallista hotellia sijoittuvat Suomen kaupunkien urbaaniin maailmaan, kaupunkitunturin keskipisteeseen, hiihtokeskusten sykkeeseen, suur­ten erämaa-alueiden laidalle tai jylhien maisemien äärelle pohjoisimpaan Lappiin.

PunaMustan visuaaliset suunnittelijat ja suurkuvaspesialistit ovat auttamassa lappilaisen tunnelman luomisessa Suomen upeimmissa kaupunkihotelleissa ympäri maata.

Ketjun uusin tulokas, kaupunkihotelli avattiin juuri Savon sydämeen Kuopioon, jossa asiakkaille tarjotaan upean majoituksen lisäksi modernin lappilainen elämys niin visuaalisesti kuin tunnelman ja makujen myötä. Hotellin Gallá Kitchen & Bar vie kävijänsä keskelle lappilaisia makunautintoja ja avaa Lapin keittiömaailman salaisuudet asiakkaidensa lautasille.

PunaMusta on Lapland Hotelsin kumppani lappilaisen visuaalisen ilmeen ja opastejärjestelmien luomisessa. PunaMustan yritysnäkyvyyden luojat ovat loihtineet paikan päälle toinen toistaan mahtavampia kuvakokonaisuuksia, jotka tuovat Lapin tunnelman ja maisemat keskelle Savoa.

Hotellin käytävillä ja näyttävissä kokoushuoneissa voit melkein aistia tupasvillan hennon tuoksun ja nähdä kuinka kettu vilahtaa kuntosalin oven taakse. Näyttävät suurkuvat palvelevat niin tunnelman tekijöinä kuin Lapland Hotelsin brändin rakentajina.

Suurkuvat antavat rajattomat mahdollisuudet hyödyntää mitä tahansa pintaa kuvilla, teksteillä tai visuaalisilla elementeillä. Niiden avulla voidaan nopeasti luoda vaikuttava ja tunnelmallinen kokonaisuus. Suurkuvissa taivaskaan ei ole rajana.

Kysy lisää suurkuvan rajattomista mahdollisuuksista:
Sami Pulkkinen
GSM: 0500 627 707
sami.pulkkinen@punamusta.com