Verkkosivustot ja verkkokaupat – Suunnittelu, toteutus ja huolenpito

Rakennamme verkkosivustot ja verkkokaupat tarpeisiisi ja tavoitteisiisi perustuen. Saat verkkosivuprojektisi kokonaispalveluna huolellisesta suunnittelusta tekniseen toteutukseen, visuaaliseen ilmeeseen ja integraatioihin.

Verkkosivuston tai -kaupan rakentamisen pohjalla on aina sujuvan käyttäjäkokemuksen takaaminen, jolloin sivustosi käyttäjä löytää helposti ja nopeasti kaiken haluamansa. Sivusto ohjaa häntä etenemään pitkin haluamaasi polkua kohti asettamaasi tavoitetta, oli se sitten esimerkiksi yhteydenotto tai verkkokaupan ostotapahtuma.

Taustatyöllä tavoitteisiin

Verkkosivuston tai -kaupan rakentaminen alkaa kanssasi yhteistyönä tehtävällä taustaselvityksellä. Näin sivusto voidaan suunnitella yrityksesi ja liiketoimintasi erityispiirteisiin sekä sivuston tavoitteisiin pohjautuen.

Taustaselvityksessä käydään läpi, kenelle sivusto on suunnattu ja ketä sen tulee palvella, sekä mitkä ovat sen käyttäjien tarpeet ja mitä heidän toivotaan tekevän sivustolla.

Huolellisesti rakennettu verkkokauppa tekee ostamisen helpoksi

Verkkokaupan rakentamisen ytimessä on tehdä ostoprosessi asiakkaallesi mahdollisimman vaivattomaksi esimerkiksi suunnittelemalla, kuinka monta askelta hänen on otettava ennen tuotteen maksua.

Tarpeidesi mukaan rakennamme pienen tai suuremman, tuhansienkin tuotteiden verkkokaupan.

Verkkosivuston jatkuva kehitys

Sivuston julkaisun jälkeen autamme sinua halutessasi sen jatkokehityksessä ja huolenpidossa esimerkiksi tehden tarvittavat versio- ja tietoturvapäivitykset.

Saat meiltä myös analytiikkapalvelua. Kerättyyn dataan pohjautuva optimointi takaa, että sivusto vastaa asettamiisi tavoitteisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä:

Hanna Kutschke
GSM: 050 345 0768
hanna.kutschke@punamusta.com

PunaMusta Oy