SmartLogistics – huoletonta varastointia ja logistiikkaa

SmartLogistics-palvelu siirtää vastuun varastoinnista, varastojen hallinnasta ja logistiikasta pois harteiltasi. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, jossa huolehdimme halutessasi koko varastointilogistiikkasi ketjusta hoitaen tuotteiden kilpailutuksen, hankinnan, rahoituksen, ylläpidon, varastoinnin, toimituksen ja varaston hallinnan.

Varastoimme ja toimitamme esimerkiksi suoramainonnan ja myymälämarkkinoinnin sekä muun markkinoinnin materiaalit, tilaajalahjat, messutarvikkeet ja muut tarvitsemasi tuotteet.

SmartLogistics vastaa sekä jatkuviin että tapahtuma- tai kampanjakohtaisiin logistiikka- ja varastointitarpeisiin. Kokonaisuus rakennetaan juuri yrityksellesi sopivaksi.

Jatkuva varastointi- ja logistiikkapalvelu

Varastoimme materiaalisi ja toimitamme niitä haluamiisi sijainteihin tilausten perusteella. Voimme myös hankkia tai valmistaa tuotteita aina tilauksen mukaan.

Palvelemme sinua myös varastojen optimoinnissa. Saat dataan pohjautuvaa tietoa tilausmääristä ja varaston tilanteesta, mikä auttaa esimerkiksi vähentämään hävikkiä.

Tiedot kaikista tuotteistasi ovat selainpohjaisessa tilausjärjestelmässä, josta niitä on helppo tilata. Tilausjärjestelmän voimme yhdistää brändinhallinnan työkaluumme SmartHubiin, jolloin se on käytettävissä SmartHubin sisällä.

Tapahtuma- ja kampanjapalvelut

Tarjoamme tapahtuma- ja kampanjapalveluita esimerkiksi tilaajalahjojen lähetyksiin, messuille ja muihin tapahtumiin. Teemme tarvittavien tuotteiden kartoituksen yhdessä kanssasi, minkä jälkeen hoidamme tuotteiden pakkauksen ja lähetyksen sekä tapahtumissa esille laiton.

Tapahtuman jälkeen noudamme ja tarvittaessa huollamme materiaalit sekä varastoimme ne uudelleen.

TARJOAMME SINULLE:

  • materiaalien varastoinnin
  • varaston hallinnoinnin
  • koko varastointilogistiikkasi ketjusta huolehtimisen
  • selainpohjaisen tilausjärjestelmän
  • kampanjapalvelut esimerkiksi messuille ja tilaajalahjojen lähetyksiin
  • oman yhteyshenkilön.

SmartLogistics, varastointilogistiikka, Sanomala
Martinkyläntie 9, laituri 3-6
01770 Vantaa

SmartLogistics, varastointilogistiikka
Rautpohjankatu 10, 2.krs, jäähalli
40700 Jyväskylä

PunaMusta Oy