Suurkuvilla tyyliä ja näkyvyyttä

Suurkuvaratkaisuina tuotamme asiakkaiden toiveiden mukaisia kuvia, tekstejä ja visuaalisia elementtejä erilaisille pinnoille. Niillä tuot näyttävästi esiin brändiäsi, somistat tilojasi tai luot tunnelmaa. Voimme tuottaa yksittäisiä mainoksia tai vaikka tapetoida koko liiketilasi.

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme ratkaisut asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Suurkuvat herättävät huomiota sisä- ja ulkotiloissa

Suurkuvilla voit tehdä esimerkiksi huomiota herättävää myymälämainontaa: teemme toteutuksia yksittäisistä tuoteständeistä kauppakeskuksen kokonaisilmeeseen.

Voit myös somistaa hotellihuoneet tai liiketilat tyylikkäästi ja persoonallisesti. Käytettävissä ovat sisustustapetit, tarratulosteet ja kankaat. Jopa viiden metrin tulostusleveys takaa saumattoman lopputuloksen.

Ulkomainonnassa suurkuvat tarjoavat hyvän näkyvyyden. Ulkomainonnan mahdollisuuksia ovat esimerkiksi banderollit, opastekyltit, tarrat, autoteippaukset ja rakennusten huputukset. Voimme toteuttaa suurkuvilla myös brändisi ilmeen mukaisen messuosaston.

Suurkuvaa ja digitaalisuutta voimme yhdistää erilaisilla diginäytöillä. Perinteisten diginäyttöjen lisäksi tarjoamme vuorovaikutteiset näytöt sekä huomiota herättävät hologramminäytöt.

Suurkuvaratkaisujamme:

  • Hotellihuoneiden tai liiketilojen sisustukset.
  • Ulkomainonta banderolleista autoteippauksiin.
  • Myymälämainonta yksittäisistä tuoteständeistä kauppakeskuksen kokonaisilmeeseen.
  • Messujen ja tapahtumien ständit.
  • Digitaaliset näytöt, joita saa myös vuorovaikutteisina ja hologramminäyttöinä.

Tutustu tarkemmin suurkuvaratkaisuihin PunaMusta PixMillin sivustolla.

PunaMusta Oy