Kaikki suurkuva- ja näkyvyysratkaisut ideasta toteutukseen

Toteutamme näkyvyysratkaisujesi kokonaisuuden tapahtumiin, liiketiloihin, julkisiin tiloihin ja ulkomainontaan. Suurkuvilla ja muilla näkyvyysratkaisuilla tuot esiin brändiäsi, somistat tilojasi ja luot tunnelmaa. Tarjoamme myös visuaalisia elämyksiä luovat valaistusratkaisut ja projisoinnit sekä digitaaliset näytöt niin liiketiloihin kuin tapahtumiin.

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme ratkaisut tarpeidesi mukaan.

Näyttäviä kokonaisuuksia messuille ja tapahtumiin

Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset tapahtumasi ilmeen luomiseen, kuten esiintymislavojen somistukset, promopisteet, opasteet, digitaaliset jättinäytöt ja valaistusratkaisut. Toteutamme niin yritystapahtumien kuin suurten festareiden ilmeet ja valaistukset.

Messuille saat näyttävän messuosaston avaimet käteen -periaatteella ideoinnista ja pystytyksestä aina logistiikkaan ja varastointiin. Toteutamme brändisi mukaiset seinät, messumatot, kalusteet ja muotoon leikatut hahmot sekä liikkuvaa kuvaa hyödyntävät seinä-, lattia- ja kattorakenteet ja digitaaliset näytöt.

Herätä eloon myymälät ja toimitilat

Näkyvyysratkaisuillamme voit myös tehdä huomiota herättävää myymälämainontaa sekä sisustaa hotellit ja ravintolat. Voit luoda toimitiloihisi yrityksesi brändin mukaisen ilmeen ja lisätä niiden viihtyisyyttä erilaisilla sisustustapeteilla, yksilöllisesti suunnitelluilla kuvapinnoilla tai vaikka liikkuvaa kuvaa hyödyntävillä seinillä. Teemme myös opasteet ja kyltit sisä- ja ulkotiloihin.

Myymälämarkkinoinnin toteutuksilla houkuttelet liikkeeseesi asiakkaita, opastat heitä ja saat heidät palaamaan uudelleen. Teemme toteutuksia kauppakeskuksen kokonaisilmeestä kampanjoiden tuoteständeihin.

Ohittamatonta ulkomainontaa

Ulkomainonnalla herätät huomiota kaupungilla, liikenteessä ja kaikkialla, missä ihmiset liikkuvat. Oli kyse sitten ajoneuvoteippauksista, julkisivumainoksesta tai brändisi mukaisista opasteista, toteutamme ne näyttävästi ja laadukkaasti.

Suurkuva- ja näkyvyysratkaisujamme:

  • Messujen ja tapahtumien visuaaliset ratkaisut messuosastosta koko tapahtuman ilmeen toteutukseen.
  • Hotellihuoneiden, ravintoloiden ja liiketilojen sisustukset.
  • Ulkomainonta julkisivumainoksista opasteisiin, autoteippauksiin, rakennusten huputuksiin ja digitaalisiin toteutuksiin.
  • Myymälämainonta yksittäisistä tuoteständeistä kauppakeskuksen kokonaisilmeeseen.
  • Digitaaliset näytöt ja näyttävät visuaaliset valaistusratkaisut esimerkiksi tapahtumiin tai kausiluonteisiin valaistuksiin.

Tutustu tarkemmin suurkuva- ja näkyvyysratkaisuihin PunaMusta PixMillin sivustolla ja valaistuksiin ja tapahtumatekniikan toteutuksiin Profilightin sivustolla. Kaikki näkyvyysratkaisusi tarjoamme yhden luukun periaatteella.

PunaMusta Oy