Sisältö- ja suunnittelupalvelut

PunaMustan Sisältö- ja suunnittelupalvelut ovat apunasi kaikissa visuaalisen suunnittelun tarpeissasi.

Ideoimme ja suunnittelemme painotuotteiden ulkoasut ja taitamme lehdet ja esitteet – halutessasi myös toimitiloistasi käsin työskennellen. Käytössäsi on myös vahva suunnitteluosaamisemme muun muassa digitaalisen markkinointiviestinnän materiaaleista, erilaisten suurkuvatuotteiden, kuten teippausten ja jättibannerien suunnittelusta, messuosastoista sekä pakkaussuunnittelusta.

Kokeneet suunnittelijamme auttavat brändiäsi erottumaan. Parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Laatua asiakkaillemme – asiakaskohtaisen tarpeen mukaan räätälöitynä

Asiakkaitamme ovat laatua arvostavat lehtien julkaisijat, painotalot ja mainostoimistot. Teemme julkaisuja myös kustannustehokkaasti suoraan erikokoisten yritysten käyttöön. Halutessasi saat meiltä esimerkiksi asiakaslehden kokonaispalveluna avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme puolestasi kaiken konseptoinnista ja sisällöntuotannosta alkaen taittoon, painatukseen ja logistiikkaan saakka.

Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Vahva teknologiataustamme varmistaa järkevimmät tavat toimia, olipa kyseessä yhden kuvan  syväyksen työstäminen tai lehtikonsernin kaikkien lehtien sivujen valmistus ja aineistotrafiikki.

Meiltä lähtevät tiedostot ovat aina laatuvarmistettuja. Käytämme mm. alan tuoreinta teknologiaa tarjoavaa sisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmä Neoa.

Meiltä saat sujuvaa ja mutkatonta palvelua. Paras jälki syntyy kokeneen ammattilaisen avulla.

Kysy lisää!

Yhteystiedot

Filter Categories
Näytä kaikki
Helsinki
Joensuu
Nurmes/Lieksa
Tampere