SmartHub tukee brändin rakentamista

SmartHub on brändiportaali, joka tarjoaa välineet muun muassa markkinoinnin materiaalien hallintaan ja muokkaamiseen sekä digitaaliseen julkaisemiseen. Sen avulla kaikki brändisi näkyvyyteen tarvitsemasi materiaalit pysyvät ajantasaisina yhdessä paikassa ja niitä on mutkaton käsitellä.

Portaali toimii yhdenmukaisen brändin rakentamisen apuna. Esimerkiksi eri maiden myymälöihin saadaan yhtenäiset materiaalit samasta paikasta ja niistä voidaan tehdä kieliversiot maan markkinoille sopiviksi.

Markkinointimateriaalien hallinta yhdessä kanavassa

SmartHub toimii esimerkiksi aineistopankkina, jossa voit hallita kuvia ja markkinointimateriaaleja keskitetysti. Aineistojen muokkaamisen työkalulla voit tehdä valmiisiin pohjiin muutoksia suoraan selaimella. Graafinen ohjeistus puolestaan auttaa pitämään brändin yhdenmukaisena.

Voit tehdä valmiista aineistoista suoraan portaalissa digitaalisia julkaisuja, kuten mainoskatalogeja, lehtiä ja käyttöohjeita. Portaalissa voit myös muokata ja julkaista diginäyttöjen mainoksia tai tiedotteita. SmartHub toimii lisäksi markkinointimateriaalien tilaamisen ja painattamisen kanavana.

SmartHub-brändinhallinta on helposti räätälöitävissä monenlaisille yrityksille, sillä ominaisuudet ovat valittavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

SmartHubin ominaisuudet:

  • Aineistopankki kuvien ja markkinointimateriaalien keskitettyyn hallintaan.
  • Aineistojen muokkaamisen työkalu.
  • Graafinen ohjeistus brändin yhdenmukaisuutta tukemaan.
  • Digitaalisten julkaisujen tekeminen.
  • Diginäyttöjen mainosten ja tiedotteiden hallinta.
  • Markkinointimateriaalien painatus ja tilaus.

Lue täältä, miten Kotipizza hyötyy SmartHubista.

Kysy lisää:

Juha-Mikko Vainio
myyntijohtaja
GSM: 044 770 7177
juha-mikko.vainio@punamusta.com

PunaMusta Oy