Smarttia osaamista

SmartHub-brändiportaali tarjoaa tehokkaita digityökaluja tilaamiseen, brändin- ja aineistojen hallintaan sekä digitaaliseen julkaisemiseen.

Markkinoinnin ja myynnin tehtävät ovat nopeutuneet ja tulevat nopeutumaan entisestään. On löydettävä tehokkaita ja aikaa säästäviä tapoja toimia sekä hallita myyntiputken etenemistä. Tähän ketjuun SmartHub tuo kaivattua hallintaa – se antaa sinulle lisää aikaa!

SmartHub-palvelu kokoaa yhteen markkinoinnin koko ketjun graafisesta ilmeestä, ohjeista, kuvista ja sisällöistä aina esitteiden ja muiden materiaalien tilaamiseen saakka. Voit palvelun kautta hallita aineistoja keskitetysti ja tarvittaessa julkaista aineistoja digitaalisesti sekä tilata printtiaineistoja haluamaasi paikkaan.

Kertakirjautumiseen perustuva SmartHub-palvelu on markkinoinnille ja myynnille yhteinen työalusta, joka tehostaa ja nopeuttaa toimintaa. Järjestelmä tuottaa helposti lisäarvoa niille, joilla on esimerkiksi paljon jälleenmyyjiä, toimipaikkoja tai vaikka kansainvälistä liiketoimintaa.

Kysy lisää myynnistämme ja pyydä oma SmartHub-esittely – ihastut varmasti!

Juha-Mikko Vainio
myyntijohtaja
p. 044 770 7177
juha-mikko.vainio@punamusta.com

PunaMusta Oy ja Hämeen Kirjapaino Oy ovat osa PunaMusta Media -konsernia.