Näyttöjärjestelmät joustavaan digitaaliseen viestintään ja mainontaan

Digitaaliset näyttöjärjestelmät sopivat mainontaan ja tiedottamiseen esimerkiksi kauppakeskuksissa, yritysten toimitiloissa, julkisissa tiloissa tai vaikka tapahtumissa ja messuilla. Voit käyttää infonäyttöjä esimerkiksi yrityksen sisäiseen viestintään tai mainontaan, joka ohjaa kuluttajat ostoksille.

Näyttöjärjestelmä sisältää sekä digitaaliset näytöt että helpon selainpohjaisen ohjelmiston niiden keskitettyyn hallintaan, mikä nopeuttaa viestintää ja mainontaa. Järjestelmään voidaan yhdistää myös jo olemassa olevat näytöt.

Esimerkiksi mainoskampanjoiden jakaminen toivomiisi paikkoihin on mutkatonta: saat viestisi näkyviin useissa paikoissa samaan aikaan tai voit yksilöidä kampanjan näkymään vain tietyn toimipisteen diginäytöillä. Voit myös ajastaa näytöt etukäteen.

Monipuoliset infonäytöt

Digitaaliset näyttöjärjestelmät tukevat perinteisiä kanavia tarjoamalla mahdollisuuden joustavaan viestintään ja nopeaan reagointiin. Mainoksia ja viestintää voidaan päivittää yhdestä paikasta juuri silloin, kun siihen on tarve.

Perusnäyttöjen lisäksi tarjoamme esimerkiksi jalallisia näyttöjä, jotka ovat käytännöllisiä vaikka tapahtumissa tai messuilla. Vuorovaikutteiset kosketusnäytöt toimivat esimerkiksi opasteina ja akkukäyttöiset näytöt tarjoavat ratkaisun tilanteisiin, joissa saatavilla ei ole jatkuvaa virtaa. Halutessasi voit muodostaa yhden suuren kuvan useista diginäytöistä koostuvalla kokonaisuudella.

Voimme tarvittaessa toteuttaa näyttöjärjestelmän avaimet käteen -palveluna näyttöjen asennuksesta sisällöntuotantoon ja julkaisuun.

PunaMusta toimittaa digitaaliset näytöt myös Tampereen raitiovaunuihin ja vastaa Ratikan mediatilan myynnistä.

Näyttöjärjestelmän edut:

  • Tee mainontaa ja viestintää joustavasti silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
  • Ohjelmisto mahdollistaa näyttöjen keskitetyn hallinnan ja sisällön nopean muokkauksen.
  • Digitaaliset näytöt tukevat perinteisiä mainostamisen ja viestinnän kanavia.
  • Valittavinasi ovat monipuoliset vaihtoehdot perinteisistä näytöistä vuorovaikutteisiin ja akkukäyttöisiin näyttöihin.
PunaMusta Oy