Huolehdimme markkinointilogistiikkasi ketjusta

PunaMustan markkinointilogistiikka siirtää vastuun markkinointimateriaalien varastoinnista ja varastojen hallinnoinnista pois harteiltasi. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, jossa huolehdimme koko markkinointilogistiikkasi ketjusta hoitaen tuotteiden kilpailutuksen, hankinnan, ylläpidon, varastoinnin, toimituksen ja varaston hallinnan.

Palvelemme sinua myös markkinointimateriaalien varastojen optimoinnissa. Tarjoamme sinulle dataan pohjautuvaa tietoa oikeista tilausmääristä ja seuraamme varaston tilannetta, josta saat meiltä aina ajankohtaista tietoa. Varastojen tarkalla hallinnoinnilla pystymme minimoimaan hävikin.

Varastoimme esimerkiksi suoramainonnan ja myymälämainonnan materiaalit, tilaajalahjat ja messutarvikkeet.

Tiedot kaikista tuotteistasi ovat selainpohjaisessa tilausjärjestelmässämme, josta niitä on helppo tilata. Tilausjärjestelmän voimme yhdistää brändinhallinnan työkaluumme SmartHubiin, jolloin se on käytettävissä SmartHubin sisällä.

Markkinointilogistiikan kampanjapalvelut

Tarjoamme kampanjapalveluita esimerkiksi tilaajalahjojen lähetyksiin, messuille ja tapahtumiin. Teemme kampanjaan tai tapahtumaan tarvittavien tuotteiden kartoituksen yhdessä kanssasi, minkä jälkeen hoidamme tuotteiden pakkauksen, lähetyksen ja esille laiton.

Tapahtuman jälkeen noudamme ja tarvittaessa huollamme materiaalit sekä varastoimme ne uudelleen. Palvelun kokonaisuus rakennetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

  • markkinointimateriaalien varastoinnin
  • dataan pohjautuvan varastojen hallinnoinnin
  • halutessasi koko markkinointilogistiikkasi ketjusta huolehtimisen
  • selainpohjaisen tilausjärjestelmän
  • kampanjapalvelut esimerkiksi messuille ja tilaajalahjojen lähetyksiin.

Markkinointilogistiikka, Sanomala
Martinkyläntie 9, laituri 3-6
01770 Vantaa

Markkinointilogistiikka
Rautpohjankatu 10, 2.krs, jäähalli
40700 Jyväskylä