Digitaaliset julkaisut mutkattomasti

Lukusali 24/7 -palvelu tarjoaa helpon tavan julkaista ja lukea digitaalisia julkaisuja. Voit julkaista esimerkiksi asiakas- tai järjestölehdet sekä mainoskatalogit digitaalisessa muodossa joko kaikille avoimina tai tilaajille rajattuina.

Palvelu kokoaa yhteen julkaisuja eri aihealueista tarjoten miellyttävän lukukokemuksen. Se toimii sekä selaimella että sovelluskaupoista saatavana mobiilisovelluksena. Julkaisun jakaminen on helppoa sosiaalisessa mediassa, sähköpostilla tai vaikka verkkosivustolla.

Rikasteet tarjoavat monipuolisen lukukokemuksen

Julkaisuihin voidaan lisätä lukukokemusta parantavia rikasteita, kuten videoita, linkkejä ja kuvakollaaseja, joiden ansiosta artikkeleihin voidaan lisätä useampia kuvia kuin painettuihin julkaisuihin.

Sisällysluetteloon lisätyt linkit auttavat siirtymään hetkessä oikealle sivulle julkaisussa. Mainoskatalogissa taas voidaan lisätä tuotteisiin linkit, joista lukija pääsee suoraan verkkokauppaan tilaamaan tuotteen.

Hakutoiminnolla julkaisun sisältä voidaan hakea tietoa avainsanoilla. Palvelussa ei ole mainoksia, mikä tekee lukukokemuksesta sujuvan.

Yksilöity palvelu

Jos julkaisu halutaan rajata tietylle lukijakunnalle, palveluun voidaan esimerkiksi viedä tilaajarekisteri tai se voidaan integroida tilaajajärjestelmään.

Lukusali 24/7 -palvelusta voidaan tehdä myös yrityksellesi tai järjestöllesi räätälöity versio, jolloin näkyvillä ovat vain omat julkaisusi. Tällöin palvelun ulkoasu voidaan muuttaa brändisi mukaiseksi logoineen ja värimaailmoineen.

Voimme taittaa digitaalisen julkaisun puolestasi tai voit toimittaa meille valmiiksi taitetun lehden pdf-tiedostona, jonka päälle teemme rikasteet ja julkaisemme lehden palvelussa.

Palvelu tarjoaa tietoa lukijamääristä sekä siitä, mitä kautta julkaisua on päädytty lukemaan, kuten verkkosivuston tai uutiskirjeen linkkiä klikkaamalla. Tiedot auttavat sinua kehittämään tulevia julkaisujasi.

Digitaaliset julkaisumme kootusti:

  • Julkaiseminen ja lukeminen on helppoa ja joustavaa Lukusali 24/7 -palvelussa.
  • Voit valita kaikille avoimen tai tilaajapohjaisen julkaisun.
  • Rikasteet tekevät lukukokemuksesta miellyttävän ja sujuvan.
  • Julkaisun jakaminen sosiaalisessa mediassa tai esimerkiksi verkkosivuilla on helppoa.
  • Saat analytiikkaa julkaisun lukemisesta.

Lukusalin selainversio on osoitteessa www.lukusali.fi

PunaMusta Oy