Digitointipalvelu muuttaa arkistosi helposti hallittaviksi

Digitointipalvelumme muuttaa paperiset aineistosi, kuten asiakirjat ja julkaisut, sähköiseen muotoon. Aineistojen digitalisointi säästää aikaa ja tilaa, sillä enää sinun ei tarvitse säilyttää hyllymetreittäin mappeja. Varastokustannukset pienenevät, kun voit luopua paperisista asiakirjoista.

Digitaalisista arkistoista tiedot löytyvät nopeammin kuin paperisista, sillä lisäämme sivuihin tekstintunnistuksen, jonka ansiosta voit hakea aineistosta tietoa hakusanoilla. Voit myös helposti kopioida valitsemasi osan tekstistä.

Aineistojen digitoiminen pitää tiedot turvassa, sillä ne eivät joudu esimerkiksi vesivahinkojen tai tulipalojen uhkaamiksi.

Käsittelemme aineistosi tietoturvallisesti

Digitointipalvelumme asiakkaat ovat sekä julkiselta sektorilta että yrityksistä. Käsittelemme turvallisesti myös arkaluonteista materiaalia.

Halutessasi noudamme materiaalisi ja hävitämme ne digitoinnin jälkeen tietoturvan huomioiden. Tarvittaessa toimitamme paperiset aineistot sinulle takaisin. Digitoidut aineistot saat joko ulkoisella kovalevyllä tai sähköisesti.

Digitointipalvelun hyödyt:

  • Digitoiduissa arkistoissa tiedot ovat helposti saatavilla ja hyödynnettävissä.
  • Varastointikustannukset pienenevät.
  • Aineistot pysyvät paremmin turvassa vahingoilta.
  • Käsittelemme turvallisesti arkaluonteisetkin materiaalit.
PunaMusta Oy