Näkyvyyden asialla PunaMusta

PunaMusta on laajentunut valtakunnallisesti ja vahvistanut osaamistaan niin painotuotannossa kuin digipalveluissa. Uskomme, että nyt ja tulevaisuudessa PunaMustan tuotteet tarkoittavat laatua, palvelua ja annettujen lupausten pitämistä.

Vahvuutena yritysnäkyvyys

PunaMustan palvelut kattavat digitaaliset portaaliratkaisut sekä kaikki painamisen osa-alueet. Palvelemme asiakkaita tuotteen suunnittelussa ja taitossa, helpotamme asiakkaamme arkea mm. tilausjärjestelmiemme avulla. Painotyöprosessimme ovat toki pitkälle automatiosoituja, mutta henkilökunnan ammattitaitoa ei mikään korvaa. Olemme suuri, mutta sopivan pieni ollaksemme lähellä asiakasta.

Digi ❤️ Printti

Kuuntelemme asiakastamme ja valitsemme sopivan tekniikan tai palvelun, jolla ratkaisemme asiakkaan tarpeen. Tarjoamme tehokkaita digityökaluja tilaamiseen, brändin ja aineistojen hallintaan sekä digitaaliseen julkaisemiseen. Voimme painaa lehtiä miljoonan tai yhden kappaleen. Voimme tulostaa kokonaisen kaupan tai keittiön välitilaan levyn. Voimme painaa jokaiseen lehteen erilaisen kannen tai sujauttaa väliin lahjan lukijalle.

Tutustu meihin ja pyydä tarjous!

PunaMustan tuotteet ja palvelut