Painotalo PunaMusta ENG

Laakkonen Yhtiöihin kuuluva PunaMusta Oy on painotalo, jonka päätuotteita ovat aikakaus- ja sanomalehtipainaminen, mainospainotuotteiden painaminen sekä suurkuvatulostaminen. Painotuotteitamme ovat muun muassa erilaiset asiakaslehdet, esitteet, käyntikortit, myynnin tukimateriaalit, messu- ja myymäläsomisteet – oikeastaan kaikki se, mikä vaatii monipuolista konekantaa, kokemusta ja osaamista.

PunaMustan palvelut kattavat kaikki tämän päivän painamisen osa-alueet. Palvelemme asiakkaita tuotteen suunnittelussa ja taitossa, helpotamme asiakkaamme arkea mm. tilausjärjestelmiemme avulla. Painotyöprosessimme ovat pitkälle automatiosoituja, mutta pääosaa yrityksessämme esittää henkilökuntamme. Panostammekin henkilökohtaiseen palveluun ja meille on kerrottu, että se toimii. Olemme suuri, mutta sopivan pieni ollaksemme lähellä asiakasta.

PunaMustan tuotantolaitokset sijaitsevat Joensuussa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. PunaMustan kanssa samaan Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj -konserniin kuuluva Forssa Print palvelee Forssassa ja Vantaalla ja Erweko Oulussa ja Vantaalla.