Streamlog osaksi PunaMustaa

PunaMusta Media Oyj:n tytäryhtiö PunaMusta Oy on ostanut Streamlog Oy:n konkurssipesän palvelulogistiikka-liiketoiminnat. Yritysjärjestelyllä ei ole mitään välittömiä vaikutuksia Streamlog Oy:n toimintaan ja asiakassuhteisiin. Palvelut jatkuvat tehdyn kaupan jälkeen normaalisti PunaMusta Oy:n nimellä.

”Olemme tyytyväisiä, että Streamlogin hyvin kehittynyt palvelulogistiikka-liiketoiminta saa uuden vakavaraisen omistajan, jolla on edellytykset ja valmius jatkaa yhtiön panostuksia palvelulogistiikan jatkamiseen. Se on erittäin hyvä uutinen sekä Streamlogin henkilökunnan, että asiakkuuksien kannalta. Yrityskaupan seurauksena Streamlogin palveluita voidaan tarjota lukuisille uusille asiakkaille ja vastaavasti nykyisten asiakkaiden palvelutarjonta kasvaa merkittävästi”, sanoo konkurssipesän hoitaja Antti Husa Eversheds Asianajotoimisto Oy:stä.

”Ostetulla liiketoiminnalla myös me saamme vahvistettua nykyistä palvelulogistiikkatarjontaamme, laajennettua markkinoitamme sekä samalla lisää osaajia joukkoomme”, PunaMusta Oy:n toimitusjohtaja Jari Avellan iloitsee.
Liiketoiminnat siirtyivät PunaMusta Oy:lle 25.2.2020 alkaen.

Lisätietoja saat oman yhteyshenkilösi lisäksi tarvittaessa seuraavilta henkilöiltä:

Jari Avellan, 050 323 3885, jari.avellan@punamusta.com
Toimitusjohtaja, PunaMusta Oy

Antti Husa, 044 750 5657, antti.husa@eversheds.fi
Asianajaja, Eversheds Asianajotoimisto Oy

 

PunaMusta Oy