PunaMusta-perheen Gredi laajentaa automaattitaittopalveluihin

PunaMusta-yritysperheen brändinhallinnan supersankari Gredi Oy on tänään ostanut lahtelaisen Thero Design Oy:n julkaisuautomaatioliiketoiminnan.

Gredin Content Hub -palvelussa brändit hallitsevat, muokkaavat, jakelevat ja julkaisevat erilaisia markkinoinnin, myynnin ja viestinnän materiaaleja ja digitaalisia aineistoja. Palvelun avulla asiakkaan brändi-ilme säilyy yhdenmukaisena läpi yhtiön, myös esimerkiksi ulkomaisissa toimipisteissä tai jakelijoiden käytössä.

Solmitun kaupan myötä, tuoreiden grediläisten siivittämänä, Gredi pystyy automatisoimaan julkaisujen taittoon liittyvän aineiston- ja tuotetiedonhallinnan entistä laajemmassa mittakaavassa. Automatisointi tarjoaa asiakkaille selkeää lisähyötyä – tietojen luotettavuutta, helppoa hallintaa ja nopeutta.

Esimerkiksi tuotekatalogien ja hinnastojen taittovaiheessa iso osa tarkkuutta ja resursseja vaativasta tietojen manuaaliseen kopiointiin liittyvästä rutiinityöstä pystytään korvaamaan automaatiolla linkittämällä tuotedata Content Hub -palvelusta, Excel-tiedostosta tai tuotetietojärjestelmästä suoraan taitettavaan julkaisuun.

– Kun perinteinen copy/paste-vaihe jää pois, tuotetietojen taitto on tehokasta, virheettömämpää ja jopa viime hetken muutosten tekeminen varmempaa. Tuotetiedon automatisointi ei myöskään vaikuta julkaisun ilmeeseen, kertoo PunaMusta-yritysperhettä luotsaava PunaMusta Oy:n toimitusjohtaja Jari Avellan.

Liiketoimintakauppa on osa PunaMustan ja Gredin emoyhtiö PunaMusta Media -konsernin strategiaa, jonka visiona on tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaisia erottuvia ratkaisuja markkinoinnin tarpeisiin tehden sen loppukäyttäjälle helpoksi.

Tuotetiedon automatisointi tuo helppoutta ja säästöä PunaMusta-yritysperheen asiakkaille, ja on uusi askel konsernin strategian mukaisen vision saavuttamisessa. Kaikki Gredin palvelut ovat saatavilla myös PunaMustan myynnin kautta.

PunaMusta Oy