PunaMusta hakee graafikkoa/taittajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

PUNAMUSTA on vastuullinen kumppanisi kaikissa yritysnäkyvyytesi tarpeissa. Tarjoamme palvelut käyntikorteista laajalevikkisiin aikakauslehtiin ja verkkopalvelujesi kehittämisestä myymälänäkyvyyteen, brändinhallinnan digitaalisiin työkaluihin tai vaikkapa festivaalilavojen ilmeen suunnitteluun ja toteutukseen. Toimintamme pohjalla on vastuullisuus ja ympäristö. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita ympäristöystävälliset, täysin hiilineutraalit painotuotteet, joihin olemme päässeet toiminnastamme aiheutuvien päästöjen jatkuvalla vähentämisellä ja pienellä kompensaatio-osuudella. Meille on myönnetty Avainlippu merkkinä tuotteidemme ja palveluidemme kotimaisuudesta.

PunaMusta Oy on osa PunaMusta Media -konsernia, joka kuuluu Laakkonen Yhtiöihin.

PunaMustan sisältö- ja suunnittelupalveluiden osastolle etsitään graafikkoa/taittajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Työn aloitusajankohta on elokuun ensimmäisellä tai toisella viikolla. Työ tehdään Helsingin Pitäjänmäessä asiakkaan tiloissa ja tilanteesta riippuen myös etätyönä.

Haemme joustavaa tiimityöskentelijää, joka on motivoitunut tekemään asiakkaalle parasta mahdollista jälkeä. Pystyt hallitsemaan useita samanaikaisia projekteja ja saavutat tiukatkin deadlinet.

Odotamme sinulta:

  • Graafisen alan koulutusta ja työkokemusta
  • Kykyä, näkemystä ja kokemusta suunnitella ja toteuttaa suoramarkkinointimateriaaleja
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, etenkin kirjallista
  • Motivoitunutta ja myönteistä työotetta

Välttämätön ohjelmisto-osaaminen:

  • Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat, Microsoft Office
  • Työkoneena Mac

Tarjoamme sinulle Laakkonen Yhtiöiden valtakunnalliset edut ja kattavat työterveyspalvelut sekä hyvinvointiin liittyviä etuja, kuten liikunta- ja kulttuuriedun.

Tiedustelut ja hakemukset 26.6.2021 mennessä osoitteeseen rekry.sisu@punamusta.com. Liitäthän mukaan portfolion tai muutaman työnäytteen. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian.

PunaMusta Oy