PunaMusta on mukana Lapsi mukaan töihin -päivässä valtakunnallisesti

Moni lapsi ei välttämättä edes tiedä saati osaa selittää, mitä oma vanhempi tekee työkseen. Lasten on kuitenkin hyvä tietää, missä aikuiset tekevät työtä ja mitä työnteko on. Lapsiasiavaltuutetun toimisto koordinoi kampanjapäivän suunnittelua yhteistyössä työmarkkinajärjestöjen kanssa. Lapsi mukaan töihin -päivä tarjoaa työpaikoille mahdollisuuden nostaa esiin lasten ääntä ja osallisuutta sekä saada hyödynnettyä lasten ja nuorten raikkaita ajatuksia.

PunaMusta on mukana Lapsi mukaan töihin -päivässä valtakunnallisesti.  Lapsi voi tulla mukaan töihin sellaisissa tehtävissä, joissa se on mahdollista työn luontevuuden ja lapsen turvallisuuden näkökulmasta, sekä mahdollista järjestää oman työajan puitteissa.

Lue lisää päivän tarkoituksesta: http://www.lapsimukaantoihin.fi/. Päivä on osa Unicefin teemaviikkoa. Kansainvälistä lapsen oikeuksien päivää vietetään 20. marraskuuta. Tänä vuonna lapsen oikeuksia on erityinen syy juhlia, sillä YK.n lapsen oikeuksien sopimus täyttää 30 vuotta. https://www.unicef.fi/lapsen-oikeudet/lapsen-oikeuksien-paiva/