PunaMusta etsii Tampereelle viimeistelyoperaattoria digipainoon

Etsimme Tampereen Rasulankadun yksikköömme

VIIMEISTELYOPERAATTORIA

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset digipainotuotteiden viimeistelyn työtehtävät. Työ on vuorotyötä. 

Sinulla on aiempaa työkokemusta tuotannollisista tehtävistä, kenties juuri digipainamisen ja viimeistelyn työtehtävistä. Moniosaaminen on meillä tärkeää, joten arvostamme valmiutta monipuolisiin työtehtäviin ja intoa oppia uutta. Työtä tehdään tiimissä, joten kyky työskennellä joustavasti osana työporukkaa on tärkeää.

Lisätietoja tehtävästä antaa PunaMusta Oy:n tuotantopäällikkö Rami Paakkinen puhelimitse 010 230 8412. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 8.10.2021 aikana sähköpostilla osoitteeseen rami.paakkinen@punamusta.com

PunaMusta Media Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat viestintäalan konsernin, jonka päätoimipaikkana on Joensuu. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 103,0 M€, ja palveluksessamme on tällä hetkellä noin 630 alan ammattilaista. Osakkeemme on listattuna NASDAQ Helsinki Oy:ssä. PunaMusta Media Oyj on osa Laakkonen Yhtiöitä.

PunaMusta Oy on osa PunaMusta Media -konsernia. Tarjoamme palvelut käyntikorteista laajalevikkisiin aikakauslehtiin ja verkkopalveluiden kehittämisestä myymälänäkyvyyteen, brändinhallinnan digitaalisiin työkaluihin tai vaikkapa festivaalilavojen ilmeen suunnitteluun ja toteutukseen. Meille on myönnetty Avainlippu merkkinä tuotteidemme ja palveluidemme kotimaisuudesta.

Tutustu meihin www.punamustamedia.fi ja www.punamusta.com

PunaMusta Oy