Painamme kaikki mainospainotuotteet ja viestinnän materiaalit hiilineutraalisti 1.1. alkaen

Tarjoamme 1.1.2021 alkaen lähes kaikki mainospainotuotteet ja viestinnän materiaalit 100-prosenttisesti hiilineutraalisti painettuina. Tämä sisältää muun muassa käyntikortit, julisteet, kortit, esitteet sekä alle 3 000 kappaleen painosten lehdet, suoramainokset, katalogit, vastuullisuusraportit ja vuosikertomukset.

Kompensaation osuus mainospainotuotteissa ja viestinnän materiaaleissa on minimaalinen, joten teimme valinnan asiakkaidemme puolesta ja vastaamme myös kompensoinnin kustannuksista.

”Olemme tehneet paljon työtä toimintamme hiilijalanjäljen minimoimiseksi, ja se mahdollistaa pienpainotuotteiden tarjoamisen kaikille asiakkaillemme täysin hiilineutraalisti. Kompensoinnin määrä on niin vähäinen, että on turhaa jättää valintaa asiakkaalle, teemme tämän vastuullisuusvalinnan asiakkaidemme puolesta”, kertoo konsernin näkyvyys- ja painoliiketoiminnasta vastaava johtaja, PunaMusta Oy:n toimitusjohtaja Jari Avellan.

Yli 3 000 kappaleen painosmäärien lehtien ja katalogien osalta asiakas voi yhä päättää itse, painetaanko tuotteet hiilineutraalisti.

Lue lisää emoyhtiömme PunaMusta Median tiedotteesta.
Tutustu tarkemmin hiilineutraaleihin painotuotteisiin.

PunaMusta Oy