Faktor Oy osaksi PunaMustaa

PunaMusta Media Oyj osti vuonna 2018 lehtien ja julkaisujen taittoon ja suunnitteluun erikoistuneen Faktor Oy:n, joka on nyt fuusioitu osaksi PunaMustaa, jossa se toimii Sisältö- ja suunnittelupalvelut -yksikkönä. Faktor Oy:n aiemmin tarjoamat palvelut säilyvät ennallaan, ja yrityksen fuusioituminen PunaMustaan vahvistaa palvelutarjontaamme entisestään.

PunaMustan Sisältö- ja suunnittelupalvelut ovat apunasi, kun haluat viestillesi vaikuttavan visuaalisen ilmeen ja vahvaa kokemusta asiakas- ja harrastelehtien pikselintarkasta taittotyöstä, kuvankäsittelystä tai laadukkaasta graafisesta suunnittelusta. Ammattilaisemme hoitavat puolestasi yritysnäkyvyyden monipuoliset ratkaisut ilmoitustuotannosta digitaalisiin verkkosivusisältöihin ja brändinrakennuksesta toimivaan pakkaussuunnitteluun.

Sisältö- ja suunnittelupalvelut yhdistettynä PunaMustan vankkaan ja vastuulliseen paino-osaamiseen muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, joka palvelee erinomaisesti asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää Sisältö- ja suunnittelupalvelustamme!

 

Lisätietoja:
Kimmo Laitinen, yksikön päällikkö,  044 322 5344
Teemu Okkonen, avainasiakaspäällikkö, 050 463 8989

PunaMusta Oy