Avoin työpaikka – Avainasiakaspäällikkö PunaMustan kumppanuuspalveluihin

PunaMustan kumppanuuspalvelut -yksikkö vastaa PunaMustan digitaalisten palvelujen sekä kokonaispalvelujen myynnistä yrityssegmenttiin. Etsimme nyt kumppanuuspalvelujen myyntitiimiin Vantaalle

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

kasvattamaan myyntiämme uusissa ja olemassa olevissa asiakkuuksissa.

Yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, kokonaisvaltaiset markkinoinnin ja viestinnän ratkaisut auttavat asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa. Ja juuri tätä me PunaMustassa tarjoamme.

Saako potentiaalisten asiakkaiden tapaaminen sinut täyteen energiaa ja innostavien asiakaskokemusten tuottaminen sykkeesi nousemaan? Ovatko eteen tupsahtavat haasteet sinulle mahdollisuuksia, jotka käännät asiakkaidemme eduksi ja heitä palveleviksi kokonaisratkaisuiksi? Loistavaa – juuri sinua tarvitsemme!

Avainasiakaspäällikkönä:

 • Haet aktiivisesti uusia mahdollisuuksia ja kontaktoit potentiaalisia asiakkaita.
 • Vastaat laadukkaasti koko myyntiprosessista prospektoinnista kaupantekoon ja asiakkuusjohtamiseen, myös tarjous- ja sopimusneuvottelujen sekä sopimusten tekemisen osalta.
 • Ratkaiset ja digitalisoit uusien ja olemassa olevien asiakkaidemme liiketoiminnan ydinprosesseja.
 • Johdat asiakkaittesi kokonaisvaltaista hyvinvointia: asiakassuhteen suunnitelmallista kehittämistä ja syventämistä sekä asiakastyytyväisyyttä.
 • Teet aktiivista yhteistyötä eri liiketoimintayksiköiden ja sidosryhmien välillä myyntitavoitteiden saavuttamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Vankkaa kokemusta ja käytännön näyttöjä menestyksekkäästä B2B-myynnistä tai konsultoivista tehtävistä liikkeenjohdon, ICT:n tai digiratkaisujen parista.
 • Laajaa ymmärrystä liiketoiminnasta ja liiketoimintaprosesseista eri toimialoilta sekä  tuntemusta yleisesti käytössä olevista järjestelmistä.
 • Kuuntelukykyä ja kaupallista pelisilmää – hahmotat suuret kokonaisuudet ja löydät ratkaisuja muiden vielä haroessa hiuksiaan. Puhut sujuvasti asiakkaan kieltä ja kommunikoit PunaMustan kilpailuedusta. Muunnat keskustelut palvelukokonaisuuksiksi, joilla vakuutat asiakkaan.
 • Sosiaalisia taitoja ja kykyä toimia myös liiketoimintajohdon parissa vakuuttavasti ja sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
 • Korkeakoulututkintoa kaupalliselta tai tekniseltä alalta.

Erityisesti ilahdumme, mikäli edellä mainittujen lisäksi:

 • Erotut massasta omalla karismallasi ja tyylilläsi.
 • Olet luonteeltasi proaktiivinen ja positiivinen – et jähmety arjen vastoinkäymisiin, vaan osaat luovia, toimia oma-aloitteisesti ja viedä aloittamasi asiat kerralla loppuun asti.
 • Olet päättäväinen ja tulosohjautunut – ymmärrät tavoitteellisen toiminnan merkityksen ja haluat kantaa osaltasi vastuusi.
 • Haluat ja kykenet vankistaa osaamisellasi PunaMustan asemaa alansa yhtenä johtavana palveluntarjoajana.
 • Rakastat suuria tavoitteita ja uuden oppimista ja kehität itseäsi jatkuvasti.
 • Näet mahdollisuuksia, seuraat luonnostasi mitä alalla tapahtuu ja nautit osaamisesi levittämisestä ympäristöösi.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja tavoitteellisen näköalapaikan toimialaltamme.

Kiinnostuitko? Hae heti, niin jatketaan keskusteluja!

Pistäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 6.1.2021 myyntijohtaja Juha-Mikko Vainiolle osoitteeseen juha-mikko.vainio@punamusta.com. Aloitus mahdollisimman pikaisesti.

Lisätiedot: Juha-Mikko Vainio, p. 044 770 7177. Yhteydenotot 14.–18.12. ja 4.–6.1. klo 9–12.

PUNAMUSTA on vastuullinen kumppanisi kaikissa yritysnäkyvyytesi tarpeissa. Tarjoamme palvelut käyntikorteista laajalevikkisiin aikakauslehtiin ja verkkopalvelujesi kehittämisestä myymälänäkyvyyteen, brändinhallinnan digitaalisiin työkaluihin tai vaikkapa festivaalilavojen ilmeen suunnitteluun ja toteutukseen. Toimintamme pohjalla on vastuullisuus ja ympäristö. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita ympäristöystävälliset, täysin hiilineutraalit painotuotteet, joihin olemme päässeet toiminnastamme aiheutuvien päästöjen jatkuvalla vähentämisellä ja pienellä kompensaatio-osuudella. Meille on myönnetty Avainlippu merkkinä tuotteidemme ja palveluidemme kotimaisuudesta.

PunaMusta Oy on osa PunaMusta Media -konsernia, joka kuuluu Laakkonen Yhtiöihin.

www.punamusta.com

PunaMusta Oy